دستور تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

دستور تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

موادلازم:
سینه مرغ   500 گرم

قارچ            400 گرم

پیاز بزرگ    1 عدد

پنیر رنده شده موزارلا 300 گرم

فلفل دلمه ای 1 عدد

پودر زنجبیل و پودر سیر  1 قاشق چایخوری

پودر رزماری و آویشن  1/4 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا   1/3 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز  1/8 قاشق چایخوری

پودر پیاز و  تخم گشنیز  1 قاشق چایخوری

نمک  به مقدار لازم

روغن به میزان لازم

پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

سینه های مرغ را خرد کرده به صورت تکه های کوچک و نازک در می آوریم.

فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

قارچ ها را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید.

ابتدا مقداری روغن درون تابه ای ریخته و روی شعله قرار می دهیم و پیاز هایی که به صورت نگینی خرد شده است را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس سینه های مرغ و فلفل سیاه را اضافه کرده و با شعله ملایم به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم

سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و سپس همه ادویه ها به غیر از نمک را اضافه کرده و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم.

در این مرحله قارچ های خرد شده و مقدار کمی نمک را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تمام مواد را تفت می دهیم و سپس 1/3 لیوان آب جوش اضافه کرده و هم می زنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به مدت 5 الی 6 دقیقه بپزد.

بعد از گذشت مدت زمان معین درب ماهیتابه را برداشته و اجازه دهید آب موجود در آن بخار شود و وقتی آب آن کاملا خشک شد نوبت اضافه کردن پنیر رنده شده موزارلا می باشد( اگر تمایل داشتید می توانید مقدار پنیر را بیشتر کنید).

سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا پنیر به خوبی آب شود و مواد ساندویچ آماده شود.

 

وقتی مواد اولیه ساندویچ آماده شد می توانید آن را با انواع نان مانند باگت و نان تست سرو کنید و لذت ببرید.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.