دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با 4 لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت متوسط 15 دقیقه می پزیم.

سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .

وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت 12 ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده کنید.

 

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

مواد لازم برای تهیه مربای چند میوه

  • سیب  نیم کیلو
  • هویج  نیم کیلو
  • به نیم کیلو
  • شکر 1.5 کیلو
  • هل 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.