رستوران عوامل موفقیت – سوال را به خودتان بپرسید قبل از باز کردن یک رستوران

وقتی که می آید برای شروع یک رستوران بسیاری از کارآفرینان در پرش و خود را در معرض خطر زمان و سرمایه راه اندازی بدون دادن ایده مناسب مورد توجه است. مانند دیگر مدل های کسب و کار رستوران ها باید میزان شکست بالا و صاحبان سرعت متوجه است که در رستوران تجارت است که به عنوان پر زرق و برق و یا لذت بخش به عنوان آنها در ابتدا تصور می کرد.

که گفت:, اگر, برای نوع حق مردم است که باید انجام حق آماده سازی رستوران ها ارائه می دهد برخی از عالی فرصت های کسب و کار. بسیاری از نهایت پر رونق و با بهره گیری از شیوه زندگی است که می رود با داشتن یک کسب و کار در این صنعت است.

قبل از تصمیم به شیرجه رفتن و باز کردن یک رستوران را برخی از زمان برای زیر نظر رستوران عوامل موفقیت. این مجموعه را به عنوان یک سری از سوالات را از خود بپرسید برای دیدن اگر شما آنچه در آن طول می کشد به باز کردن و مدیریت یک کسب و کار رستوران.

1) آیا شما نیاز به تجربه و صلاحیت?

آن را هنوز هم ممکن است برای کسی که با هیچ آموزش رسمی و یا تجربه برای باز کردن یک رستوران و موفق شوند. با این حال, شما را افزایش می دهد شانس خود را از موفقیت به طور چشمگیری اگر شما تا به حال برخی از نوع از آموزش رسمی آموزش و تجربه و یا هر دو. متعدد وجود دارد آشپزی مدارس در سراسر ایالات متحده ارائه انواع دوره های مختلف از زمان.

اگر شما قادر به دست آوردن برخی از تجربه کار در یک رستوران پس از این نیز یک راه عالی برای یادگیری در مورد چگونه همه چیز انجام می شود و برای به دست آوردن ایده های خود را در حال اجرا کسب و کار. شروع به انجام یک نقش و متقاعد کردن کاربر به شما اجازه کار با انواع نقش به طوری که شما می توانید درک کل عملیات.

2) آیا شما به طور کلی مدیریت کسب و کار مهارت دارید ؟

خوب داشتن مهارت های مدیریت پول مفید خواهد بود زمانی که آن را می آید به دست زدن به پول و بودجه برای هزینه است. در حالی که کاملا لازم است صاحبان رستوران ها که درک تمام جریان های نقدی آینده و جریان را از کسب و کار خود را بیشتر احتمال دارد به احساس در کنترل و به نوبه خود سود. انجام یک دوره در اداره کسب و کار کوچک و یا حسابداری می تواند بسیار مفید اگر شما دارای این مهارت در حال حاضر.

3) آیا شما استعداد خلاق?

در حالی که شما می توانید تکیه بر استعدادهای خلاق دیگران مانند سرآشپزها و تزئينات آن مفید خواهد بود اگر شما یک فرد خلاق هستند. شما می توانید پس از آن باید ورودی قابل توجهی به ایجاد یک منحصر به فرد و قابل اجرا, رستوران, مفهوم, منو, طراحی اتاق ناهارخوری و, دکوراسیون, در میان چیزهای دیگر.

4) شما می توانید چهره ساعات کار طولانی?

در حال اجرا یک کسب و کار رستوران را به شما نیاز به صرف یک معامله خوب از زمان به دور از خانواده خود را اگر شما یک. هنگامی که فرزندان خود را از مدرسه به خانه در بعد از ظهر و شب احتمال دارد که به شما خواهد شد کار به عنوان بسیاری از رستوران مدل های کسب و کار به دنبال این ساعت (مگر اینکه شما در تمرکز صبحانه و ناهار). تعطیلات آخر هفته در حال شلوغ ترین روز هفته برای اکثر رستوران ها پس از آن است به احتمال زیاد است که شما نمی خواهد خانواده خود را بسیار در روزهای شنبه و یکشنبه نیز هست.

5) آیا شما پشتیبانی کامل از خانواده خود را?

به وضوح شما باید به حمایت از همسر خود حداقل در اوایل روز تا زمانی که شما قادر به قدم به عقب و مدیران اجرای عملیات خود را در راه است که اجازه می دهد تا شما را به برخی از زمان. و اگر شما خواهد شد کار با همسر خود, سپس شما باید مطمئن شوید که ارتباط خود را قوی است قبل از رفتن به کسب و کار با هم.

6) آیا شما به اندازه کافی سرمایه راه اندازی?

شما نیاز به مطمئن شوید که شما دسترسی به منابع مالی مورد نیاز برای کسب و کار خود را تا و در حال اجرا و همچنین برای پوشش هزینه های عملیاتی در مراحل اولیه. همچنین شما می خواهد نیاز به بودجه شخصی خود را هزینه های زندگی بیش از چند ماه از کسب و کار خود را در زندگی در حالی که شما در حال گرفتن تاسیس و درآمد هنوز هم کم است. هزینه های غیر منتظره بدون شک بوجود می آیند و همچنین, بنابراین مطمئن شوید که شما گرفتار نیست ،

7) آیا شما یک فرد مردم ؟

به عنوان یک صاحب رستوران یا مدیر شما باید مربوط به خوبی و به طور موثر ارتباط با همه نوع از مردم است.

با کارکنان خود را, شما باید برای نشان دادن مهارت های رهبری قوی و واضح است که ارتباط به آنها به منظور به حداکثر رساندن بهره وری و حفظ روابط خوب با آنها.

صاحبان رستوران که شخصیت های قوی و رسیدن به می دانم که بسیاری از مهمانان خود اغلب تبدیل شدن به چهره از نام تجاری. گاهی اوقات صاحب حتی به پایان می رسد تا بخشی از جاذبه است که تساوی مشتریان به ناهار خوردن در رستوران های خاص. به عنوان یک صاحب رستوران شما باید آماده برای دریافت کردن در ناهار خوری طبقه و معاشرت خود را با مراجعان هر زمان که امکان پذیر است. مطمئن شوید که برای انجام آن را در راه است که نمی شود قطع خود را تجربه ناهار خوری.

خود را با تامین کنندگان و مسئولان شهرستان بازرسان و دیگر احزاب همچنین شما می خواهد توانایی برای برقراری ارتباط با آنها را در راه است که اجازه می دهد تا شما را به آنچه شما می خواهید و به ایجاد روابط قوی.

8) آیا شما سخت کوش و سازماندهی شده است ؟

به عنوان یک خود اشتغالی صاحب رستوران شما باید با انگیزه و منظم اگر شما در حال به دست آوردن همه چیز را انجام داده و در رسیدن به اهداف خود. سازماندهی کلیدی برای مدیریت زمان خود و از کارکنان خود را به طور موثر.

9) می تواند شما را خنک نگه دارید در یک بحران ؟

در روز به روز در حال اجرا رستوران خود را به شما روبرو می شوند بسیاری از مشکلات کوچک و بزرگ به خصوص در اوایل روز است. برای نگه داشتن چیزهای در حال اجرا هموار شما باید قادر به کنترل در وضعیت بحران آرام کارکنان خود و ارائه سریع, راه حل های عملی است که برای جلوگیری از تاکید بر هر کس ، به عنوان مالک و مدیر بعد از آن شما باید به کار بر روی از بین بردن مشکلات به طوری که آنها لازم نیست دوباره رخ می دهد.

وجود دارد بسیاری از دارایی های شخصیتی و ویژگی های دیگر که ایده آل صاحب رستوران باید داشته باشد. به حدی این رستوران عوامل موفقیت را می توان به دست آورد آموخته و یا توسعه یافته قبل از اینکه شما برای باز کردن درهای خود را برای کسب و کار.

در حالی که شما همیشه باید پاداش های مالی را در ذهن زمانی که شما شروع به در رستوران تجارت همچنین مهم است به دلایل دیگر برای رفتن به این کسب و کار. اگر شما عشق به مردم و مواد غذایی و مهمان نوازی پس از آن هیچ چیز وجود دارد که شما نمی توانید انتخاب کنید تا در طول راه به نوبه خود خود را به کامل مدیر رستوران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *