طرز تهیه شربت سیب با سیب پخته

طرز تهیه شربت سیب با سیب پخته

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، شربت سیب یک نوع شربت پرطرفدار است  که در آبمیوه گیری ها نیز فروش زیادی دارد.

مواد لازم شربت سیب

 









۲ کیلوگرم

سیب سبز یا زرد

۱ کیلوگرم

شکر

۲ لیتر

آب

۲ عدد

چوب دارچین 

۵ عدد

میخک 

۲ عدد

رنده‌ی پوست سیب

 

طرز تهیه شربت سیب

 

  1. رنده‌ی پوست سیب را با شکر در یک ظرف بریزید و خوب آن را مخلوط کنید و ورز دهید.
  2. سیب‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید، هسته‌ی آن را بگیرید و آن‌ها را درون ظرف شکر بیندازید.
  3. آب، پودر دارچین، میخک را نیز به ظرف بیفزایید و آن را روی شعله بگذارید تا به جوش آید. می‌توانید چند برگ ریحان تازه نیز برای خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنید. 
  4. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا آرام آرام قل بخورد و سیب‌ها کاملا نرم شوند.
  5. سپس حرارت را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد شربت را از صافی رد کنید و آن را در یخچال بگذارید.
  6. هر زمان که بخواهید می‌توانید کمی از این شربت را درون یک لیوان آب خنک بریزید و نوش جان کنید.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *