طرز تهیه شکلات خانگی

طرز تهیه شکلات خانگی


به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،درست کردن شکلات در خانه خیلی آسونه و شما می تونید روی مواد اولیه اون کنترل داشته باشید. البته قابل توجه اینکه فرصت لیسیدن قاشق آغشته به شکلات مایع هم براتون فراهم میشه. دستور پخت خیلی ساده است؛ ذوب کنید، توی قالب بریزید و تمام. حالا شما شکلات خالص دارید.

موادلازم شکلات







کره کاکائو 48 گرم
پودر کاکائو 26 گرم
شکر 14 گرم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شکلات

  1.  یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس کاسه ای شیشه ای یا استیل روی قابلمه قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که آب با ته کاسه حداقل 2 سانتی متر فاصله داشته باشد. 
  2.  کره کاکائو را داخل کاسه ریخته و به روش بن ماری کاملا ذوب کنید. می توانید کره را از قبل رنده کنید تا سریع تر ذوب شود. 
  3.  کاکائو را به کره ذوب شده اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا جایی که مایع براق شود. 
  4. هنگامی که مایع شکلات خانگی براق و خامه ای شد شکر و عصاره وانیل را نیز اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا شکر کامل حل شود. 
  5.  مایع یکدست به دست آمده را به طور مساوی در قالب های سیلیکونی یا جایخی بریزید. در این مرحله مراقب باشید که حتی یک قطره آب هم وارد مایع نشود یا اینکه قالب ها تر نباشند. زیرا وجود رطوب باعث وا رفتن شکلات خواهد شد. 6- شما می توانید این مایع را روی کاغذ روغنی ریخته و با استفاده از آن شکلات چیپسی، ترافل یا دیگر خوراکی های خوشمزه را تهیه کنید.
  6.  مواد را چند ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خنک شده و کمی ببندد. سپس قالب ها را داخل ظرفی با درب محکم گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید. این که شکلات ها ابتدا در دمای محیط بوده و خیلی سریع خنک نشوند مهم است. زیرا اگر آنها را سریع و مستقیم در یخچال قرار دهید ممکن است در معرض رطوبت قرار گرفته و سفت نشوند یا اینکه روی آنها تیره و کدر شود. 
  7. طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو به پایان رسید و شکلات خانگی شما به همین سادگی و خوشمزگی آماده می شود. نوش جان کنید و لذت ببرید. شکلات های خانگی تا یک هفته در دمای اتاق و چندین هفته در یخچال قابل نگهداری هستند. 



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *