طرز تهیه کاسرول سوسیس

طرز تهیه کاسرول سوسیس


به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه “کاسرول سوسیس” را با تمام جزئیات مشاهده کنید.

مواد لازم کاسرول سوسیس









سوسیس  500 گرم
 تخم مرغ  4عدد
 شیر 2لیوان
نان تست 6عدد  
پنیر چدار 200 گرم
روغن  2 قاشق

 

طرز تهیه کاسرول سوسیس

  1. سوسیسها را به قطعات دلخواه خرد کنید و آنها را تا جایی که قهوه ای شوند، سرخ کنید.
  2. نان های تست را هم به مکعب های کوچک ببرید.
  3. در کاسه ای تخم مرغها را کاملا بهم بزنید و نمک و شیر را به آن اضافه کنید. قطعات نان و سوسیس را داخل کاسه بریزید و پنیر چدار را به آن اضافه کنید.
  4. یک ظرف سرامیکی یا یک پیتزا خوری بردارید و کف آن را کمی چرب کنید. مخلوط کاسرول را داخل آن بریزید.
  5. فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید و سپس مخلوط را به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر بعد از این مدت کاسرول حالت سفت به خود نگرفته بود، 20 دقیقه ی دیگر صبر کنید.
  6. کاسرول سوسیس را می توانید به همراه چای و قهوه به صورت صبحانه و عصرانه میل کنید!



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *