کرواتی ی دستور غذاها و آشپزی

[ad_1]

کرواتی آشپزی است که گاهی شناخته شده به عنوان “غذاهای مناطق” پس هر بخشی از کرواسی خود را متمایز از سنت های آشپزی و تأثیرات از همسایگان خود است. پخت از مناطق ساحلی را نشان می دهد تحت تاثیر قرار از روم Illyrian و یونانی آشپزی غذاهای ایتالیایی و حتی غذاهای فرانسوی در حالی که مناطق مرزی دریافت تأثیرات خود را از وینی و اتریش آشپزی, مجارستانی, آشپزی و غذاهای ترکی.

برخی از محبوب کرواتی ظروف عبارتند از:

– Juha od Mahuna – یک سوپ سبزیجات ساخته شده از لوبیا سبز و همچنین هویج, عدس, پیاز و نخود فرنگی.

– Brudet – خورش ماهی خدمت با سوپ زرت (پخته, آرد ذرت)

– داد gulas – تند خورش گوشت گاو شبیه به غذاهای مجارستانی را gulyás (چیز درهم و برهم).

– Slavonski Cobanac – بره خورش در اصل از Slavonia.

– Istrian خورش (کرواتی: Istarska jota) – خورش ساخته شده با بیکن دنده یدکی و لوبیا و سیب زمینی و کلم ترش با چاشنی سیر.

– Pasticada – یک خورشتی گوساله ظرف در اصل از Dalmatia (و گاهی شناخته شده به عنوان “Dalmatinska pasticada”). خدمت با gnocchi (کوفته) و یا گسترده ای رشته فرنگی.

– Sataras – خرد کرده و سرخ شده و سبزیجات و به خصوص فلفل.

– سرما – ترشی کلم رول با زمین (خرد شده) گوشت و برنج.

– Zagrebacki odrezak – در اصل از پایتخت کرواسی زاگرب, این غذا متشکل از برش نازک از مرغ یا گوشت گوساله پر شده با ژامبون و پنیر و سپس سرخ کرده.

– Ðuvec – سبزیجات خورشتی شبیه به راتاتویی.

– Kulen تند سوسیس گوشت خوک در اصل از Slavonia.

– Cesnovka – یکی دیگر از انواع ادویه سوسیس گوشت خوک. Cesnovka دارای یک سیر طعم و سرچشمه از Turopolje منطقه است.

– Strukli – یک نوع از راویولی در اصل از زاگرب. Strukli به طور معمول شامل یا پنیر یا سیب. در قسمت شمالی کشور, آنها معمولا خورده در طول دوره کریسمس با کمپوت میوه های خشک (سیب و گلابی و آلو و غیره.).

– Palacinke – کوکوی شیرین پر کردن است.

– Krafne – یک نوع از حلقه ای (بدون سوراخ هر چند). Krafne معمولا پر از شکلات, کرم, کاستارد یا ژله (جام جم).

– Rozata – کاستارد, پودینگ شبیه به کیک میوه.

– Cupavci – بیسکویت-مانند کیک است که برش را به مربع و پس از آن پوشش داده شده با شکلات و نارگیل desiccated.

– استرودل (کرواتی: Savijaca, Strudla) – – کرواتی نسخه استرودل پر از سیب یا پنیر.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.